+45 7111 9511 info@agroup.dk Godthåbsvej 185, 2720 Vanløse

Karriere

A Group er et hurtigt-voksende digitalt bureau, bestående af et ambitiøst team med passion for digital forretningsskabelse og online marketing.

“Vores vision er at blive Danmarks mest anbefalede digitale bureau ved at skabe mærkbare resultater i vores kunders forretninger”

Med denne vision, har vi fokus på at give vores kunder succes online. Derfor behøver vi konstant at udvikle vores viden, ressourcer- og kompetencer inden for online markedsføring.

Til daglig arbejder vi med virksomheder i mange forskellige brancher, hvilket stiller store krav til vores konsulenter, idet de stilles over for flere forskellige marketingopgaver både på strategisk-, taktisk- og operationelt niveau.

Herfra opbygger konsulenterne en meget solid base af viden- og know how omkring hvad der virker- og ikke virker på tværs af forskellige brancher. De lærer at forstå hvad der har betydning for kundernes forretninger på kort- og lang sigt.

Præcis derfor, er du som group-konsulent vores største- og vigtigste aktiv. Af samme årsag søger vi kun konsulenter, der er klar til at tage ekstremt ejerskab- og ansvar for deres ekspertiseområder, vores kunders online succes, samt for teamet og udviklingen i A Group.