A Group er eksperter i videoproduktion. Vi producerer reklamefilm, produktvideoer, fashionfilm, firmapræsentationer og instruktionsvideoer, men vi påtager os gerne andre opgaver som f.eks. musikvideoer, kortfilm, reportager, koncertoptagelser og andre former for events.

A Group bringer dine gode idéer og tanker til live – og har du brug for kreativ sparring til at samle løse tanker til konkret idé, kan vi naturligvis også hjælpe dig med at formidle en videoproduktion.

Processen i 5 trin

Intromøde

Hvad har I brug for? Vi mødes uformelt over en kop kaffe. Vi aftaler på forhånd med kunden om hvad der skal indgå i videoen.

Manusudkast

Vi leverer et udkast til manuskript baseret på Jeres ønsker og ideer. Når planlægning og alle aftaler er på plads, er det tid til at rykke ud til optagelserne.

Produktion

Når I har godkendt manus, ud vælger vi det bedste hold til opgaven. Nu skal optagelserne i kassen, og den planlagte køreplan følges nøje.

Post produktion

I processen får vi finpudset jeres produkt med grades og lydmixes. Lyden er en ingrediens i den færdige videoproduktion der sætter ‘prikken over I ‘et’.

Færdiggørelse

Inden at vi afleverer den færdige film til kunden, skal der lige foretages de sidste finpudsninger: f.eks colorgrading. Derefter kan filmen afleveres f.eks. via FTP upload.

Ring til os på 7111 9511

A Group er en virksomhed baseret på netværk. Alle samarbejdspartnere er folk, med baggrund i professionel formidling, vi har bl.a Fotografer, journalister, kommunikations rådgivere, web udviklere. Fleksibilitet og konkurrencedygtige priser er nøgleord, når det rigtige team skal sættes til en given opgave MedieLab.dk producerer både film til private og offentlige virksomheder.

10 Års erfaring

Teamet består af 10 dygtige og dedikerede medarbejder som hovedsalig er på vores kontor i København

Film af høj kvalitet skaber værdifuld opmærksomhed omkring din virksomhed, produkt og begivenhed – og vi ELSKER at hjælpe dig med at få det til at ske!

Social Medie

Hjælp til annoncering med video og billeder på sociale medier. Få teknisk hjælp til opsætning af annonceringskampagner , og lad os levere en professionel fotograf for bedste resultat så dine produkter stikker ud på sociale meder.

Videoproduktion

Få produceret video med dine produkter og services, der egner sig godt til videoreklame på sociale medier. 

Vi leverer primært korte videoer, til annoncering på Facebook, Instagram og YouTube, hvor budskaber skal leveres hurtigt, underholdende og tydeligt.

Med vores enkle og effektive set-up kan du forvente at få videoproduktion til rimelige priser og høj fleksibilitet.

 

Videoreklame

Videoreklame er annoncering med video på Facebook, Instagram og YouTube, der giver dine produkter og services stor eksponering for få tusinde kroner.

Vi sørger for al videoproduktion og teknisk opsætning, så din video bliver set tusinder potentielle kunder.

Fotografering

Produktbilleder eller billeder fra din virksomhed taget af en professionel fotograf løfter din markedsføring. 

Vi leverer primært billeder der skal bruges til annoncering på Facebook og Instagram. På denne måde bliver annoncerne på de sociale medier flotte og indbydende.

Billeder efterbehandles i Adobe Lightroom og Photoshop, der er de professionelle fotografers foretrukne. Grafik lægges på billederne efter behov og ønske