WordPress Hjemmeside​

Få lavet en unik og flot hjemmeside, baseret på hjemmeside-systemet WordPress.

WordPress er et prisvindende system, som sikre dig både brugervenlighed og fremtidssikring. WordPress har vundet prisen som verdens bedste hjemmeside-system op til flere gange og A Groiup har i over 5 år dygtiggjort sig i at designe og udvikle flotte, mobilvenlige hjemmesider.

Vi har forskellige modeller af forskellige skabeloner som vi ville tilpasse efter dit behov.

5/5
Hurtig WordPress hosting til en god pris Jeg har fået langt hurtigere respons på mine WordPress sider efter jeg flyttede dem fra Bluehost til A Group

WordPress – En fremtidssikret og skalerbar hjemmeside løsning.

Med en WordPress hjemmeside sikre du at du aldrig behøver at skifte system igen. WordPress er nemlig det mest brugte hjemmeside system der findes i verdenen, hvilket betyder at udbudet af både designere og programmører der arbejder med WordPress er uendeligt.

WordPress har vundet priser for sin enkelthed og brugervenlighed, og samtidig sin robuste opbygning, der gør at du kan skalerer et hjemmeside projekt i WordPress fra at være en lille simpel løsning, til at blive en stor platform.

Mobilvenlig & responsiv hjemmeside

I dag er tendensen at ca. 85% af alle de besøg du har på din hjemmeside kommer fra en mobil. Hvis din hjemmeside ikke er mobilvenlig, så mister du med stor sandsynlighed rigtig mange kunder, som besøger din hjemmeside via en mobil.

Har du råd til at lade vær?

Det er tanken du bør gøre, hvis din hjemmeside ikke er responsiv. Forestil dig alle de kunder du går glip af, fordi din hjemmeside ikke er mobilvenlig. Derfor, bør du tænke over det potentielle tab du lider, kontra prisen for at få designet og udviklet en ny hjemmeside.